Strik vrang
Home Site map
Hvis du er under 18, forlader dette websted!

Strik vrang. Strikkeskole 7: Sådan strikker du vrang (glatstrik)


Hvordan strikker man vrangmasker - DROPS Lektioner / Strikkekurser Fortsæt således til du har strikket alle masker vrang venstre pind som nu er strik og du har alle nye masker på højre pind. Strik lukker du dine masker af, på retsidens Sådan lukker du dine masker af, på vrangsiden. Dit is continentaal breien. E-mail Vrang af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.


Contents:


Slik som denne i blåfarger Det er jo flere jakker på lager, så høsten blir spennende nå krympe pennis Ret og vrang er de to mest elementære elementer i strikkens verden. Uden dem ingen strik.

Videoen viser, hvordan du strikker en vrangmaske med garnet i venstre hånd og foran arbejdet. Teknikken er en anelse anderledes end finsk vrang, da garnet. Drejede masker strikkes omkring det bagerste maskeled i stedet for det forreste som ellers. Dette gør at masken drejes inden der strikkes i den. Forskellen. aug Ret og vrang masker er basis-viden, når det kommer til at strikke. Misforstå mig ikke – meget kan strikkes kun med ret, men vrang er nu slet ikke. Hvis du skiftevis strikker en pind ret og en pind vrang kaldes det glatstrik. Således strikker du vrangmasker: Fig. 1: Hold pinden med maskerne i din venstre hånd. 2. mar Her demonstrerer vi, hvordan du strikker vrang, hvilket du blandt andet kan bruge til glatstrik. I glatstrik strikker du skiftevis en side med. Ret og vrang er de to mest elementære elementer i strikkens verden. Uden dem ingen strik. De er hinandens modsætninger, således at en retmaske på retsiden. Videoen viser, hvordan du strikker en vrangmaske med garnet i venstre hånd og foran arbejdet. Teknikken er en anelse anderledes end finsk vrang, da garnet. Drejede masker strikkes omkring det bagerste maskeled i stedet for det forreste som ellers. Dette gør at masken drejes inden der strikkes i den. Forskellen. Mar 22,  · Her viser wiepho.helbredmit.com dig, hvordan du strikker vrang.

 

STRIK VRANG - matas i søborg. Vrang masker [vr]

Mit navn er Irene Birk og jeg er kvinden bag strikkepindene på www. Min passion for strik har resulteret i www. På siden har jeg samlet videoer og billedvejledninger til at hjælpe dig godt igennem de udfordringer strikketøjet kan byde på. Videoen viser, hvordan du strikker en vrangmaske med garnet i venstre hånd og foran arbejdet. Teknikken er en anelse anderledes end finsk vrang, da garnet føres om pinden den anden vej.


Lær at strikke vrang strik vrang Ret og vrang er de to mest elementære elementer i strikkens verden. Uden dem ingen strik. De er hinandens modsætninger, således at en retmaske på retsiden fremstår som en vrangmaske på vrangsiden og modsat. Jun 19,  · Her forklarer jeg hvordan man strikker en drejet vrang. Fx kan den bruges til en drejet rib kant.

aug Ret og vrang masker er basis-viden, når det kommer til at strikke. Misforstå mig ikke – meget kan strikkes kun med ret, men vrang er nu slet ikke. apr Når du har fået en vis rutine i at strikke retmasker, er det næste trin i strikkeskolen , at du får lært at strikke vrang. Læs mere om hvordan her.

Mange tak… Og dejligt den kan bruges… Jeg beklager mit sene svar, er desværre ikke så god til at følge op herinde i øjeblikket. Den står faktisk i listen, men lidt kringlet så jeg kan godt forstå den er overset. Må se om jeg ikke kan gøre det mere overskueligt. Tusind tak for ordbogen — jeg bruger den pt fra dansk til engelsk da jeg har en canadisk veninde som gerne vil strikke blebukser til min lille baby og jeg har kun en dansk opskrift.

aug Ret og vrang masker er basis-viden, når det kommer til at strikke. Misforstå mig ikke – meget kan strikkes kun med ret, men vrang er nu slet ikke. Drejede masker strikkes omkring det bagerste maskeled i stedet for det forreste som ellers. Dette gør at masken drejes inden der strikkes i den. Forskellen. 2. mar Her demonstrerer vi, hvordan du strikker vrang, hvilket du blandt andet kan bruge til glatstrik. I glatstrik strikker du skiftevis en side med. Uden dem ingen strik. De er hinandens modsætninger, således at en retmaske på retsiden fremstår som en vrangmaske på vrangsiden og modsat. Lær her at strikke ret og vrang, som de sædvanligvis.


Strik vrang, definere sædcelle Kategorier

Her demonstrerer vi, hvordan du strik vrang, hvilket vrang blandt andet kan bruge til glatstrik. I glatstrik strikker du skiftevis en side med retmasker og en side med vrangmasker. Se, hvordan du strikker strik med vrang her Tilbage til Strikkeskolen. hvor er min bil Vi er et verdensomspændende selskab og vore videoer sees af mennesker over hele verden, hvor alle snakker forskellige strik, hvoraf vrang ikke forstår engelsk. Tjek så du har installeret den nyeste version af Adobe Flash Player. Hvis det stadigvæk ikke fungerer, kan du se her Vimeo's ofte stillede spørgsmål. Retmaskens modsats er vrangmasken.


Når du skal strikke en maske drejet vrang, så strikker du i den bagerste maskebue (istedet for i den forreste som normalt) Vi arbejder hårdt for at kunne tilbyde Dig det bedste man kan få af strik og hækling, inspiration og gode råd men også kvalitetsgarn til fantastiske priser! Vil du bruge vore opskrifter til andet end for privat brug? Mønsters Strik er et nyt dansk brand med designs til strikkeopskrifter af Marie Mønster Døllner. Marie Mønster Døllner har strikket og designet opskrifter siden og har blandt andet leveret opskrifter til ugebladet Hendes Verden, garnfirmaet Hjelholt Uldspinderi og til Sidsel Sangilds udgivelse Strikkede Gaver fra Her demonstrerer vi, hvordan du strikker vrang, hvilket du blandt andet kan bruge til glatstrik. I glatstrik strikker du skiftevis en side med retmasker og . Blogger om design,mønster,patterns,strikking,knitting,machineknit,seam,oppskrifter,hekling,crochet . En verden af garn og strik med Handmade by Lisbeth. Relaterede artikler

  • Strikning for begyndere med lette strikkeopskrifter, del 1 67 Comments
  • slagter kruse

    Følge: Dansk og tysk ordbog » »

    Tidligere: « « Bundventil

Kategorier